The Definitive Guide to گیاه اسپند
The Definitive Guide to گیاه اسپند
Blog Article
ستاره حسینی بازیگر نقش سارا در سریال چرخ گردون، زندگی شخصی و دیگر ناگفته ها+عکس
مصرف اسپند به دلیل طبع گرم آن برای افراد دارای مزاج گرم (صفراوی) مضر است و این افراد بایستی در مصرف آن احتیاط کنند.
[نیازمند منبع]از آن به بعد این گیاه بهطور انبوه و گسترش یابنده در آریزونا، کالیفرنیا، مونتانا، نوادا، آرگون، تگزاس و واشینگتن رویش یافت. این گیاه در بسیاری از مناطق ایران وجود دارد.[نیازمند منبع]
در ادامه ۶ مزیت عمدهی این گیاه برای سلامتی بدن را میخوانید.
خاصیت اسپند در طب سنتی، کمک به رفع و درمان بیماریهای ریه و كبد است. به این منظور، مقداری از دانههای اسپند را دم كرده با كمی روغن كنجد مخلوط و میل شود.
در طی بررسیهای علمی مشخص شده است که خواص گیاه اسفند موجب تقویت سیستم ایمنی بدن، افزایش عملکرد صحیح بدن و ارتقای سلامت عمومی میشود. در ادامه چندین مورد از مزایای اسپند را بیان خواهیم کرد:
طبع اسپند گرم و خشک است. برخی از مهمترین خواص درمانی دانههای اسپبند به شرح زیر میباشد:
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد. در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
اخبار روز ۱۴۴۶۷۹۵ ۲۶ مرداد ۱۴۰۳ ۱۸:۰۵ ۸۴۰ ۸۴۰ پ دود کردن اسپند چه مزایا و خواصی دارد؟ اسپند، گیاهی علفی و چندساله از تیره قرهداغیان است که با نامهای دیگری مانند اسفند، سداب سوری و هارمِل نیز شناخته میشود. عصر ایران: اسپند که در بیان عامیانه اسفند نامیده میشود یک گیاه با طبع گرم است که از خواص بسیار زیادی برخوردار است.
اختلالات هورمونی مهمترین دلایل ابتلا به بسیاری از بیماریها است. افرادی که سطح هورمونهایشان تنظیم شده نیست معمولا عوارضی چون افزایش و کاهش وزن، تغییر رنگ پوست، اختلالات جنسی و قاعدگی، رشد موهای زائد و ... را تجربه خواهند کرد.
دانههای اسپند، خاصیت ضد التهابی دارند. از این خاصیت اسپند میتوان به عنوان داروی مسکنی طبیعی برای رفع درد سیاتیک استفاده کرد.
برای استفاده website از اسپند و کندر، میتوانید مقداری از هر کدام را روی زغال گداخته یا در ظرف مخصوص دود کردن قرار داده و اجازه دهید دود آنها در فضا پخش شود.
آیا می دانستید ترکیب فلفل چیلی و زردچوبه چه خاصیتی دارند !؟
از آنجا که خوردن آن باعث بیمار یا تلف شدن دام میشود، در شماری از کشورها علف هرز مضر شناخته میشود. استفاده از این گیاه در طب سنتی خاورمیانه و شمال آفریقا رایج است.